Lulia kebebas

Lulia kebebas

   

  Išimtus iš vakuumo   liulia kebabus kepame ant įkaitinto grilio,kol gražiai apskrus (vidinė mėsos temperatūra 60 laipsnių) vis pavartant, jog keptų tolygiai. Jeigu neturite grilio, kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ant grotelių.  Taip pat ant griliaus truputį apskrudiname lavašą.
  Iškepusius lulia kebabus patiekiame    taip:  ant lavašo dedame jogurtinio padažo, savo mėgstamų salotų, dedame iškepusį lulia kebabą. Viską susukame ir skanaus! 

 Jogurtinis padažas: į graikišką jogurtą įspauskite žaliosios citrinos sultis, dėkite smulkintus krapus bei svogūnų laiškus, įspauskite česnaką, pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais ir gerai išmaišykite.  

Leave a Reply